vintage-4288124_1280.png

Arvonta 2021

Järjestämme asiakkaillemme arvonnan, jossa yksi onnekas voittaa vapaavalintaisen juhlamekon myymälämme valikoimasta

(mekon arvo max 200€)

 

Valitse yksi alla olevista osallistumistavoista:

 

Tapa 1: Julkaise omaan ig-syötteeseesi kuva meiltä ostettu/vuokrattu mekko päälläsi ja lisää kuvatekstiin tägäys @miobellaseinajoki ja hashtag #miobella2021.

 

Tapa 2: Lisää kuva omaan ig-stooriisi ja merkitse siihen @miobellaseinajoki ja lisää hashtag #miobella2021. Jaamme stoorisi ja lisäämme sen Miobellan kohokohtiin Arvonta2021.

 

Tapa 3: Mikäli et halua jakaa kuvaa omaan instaasi, voit myös lähettää kuvan meille ig-directillä @miobellaseinajoki tai esimerkiksi sähköpostilla info@miobella.fi. Julkaisemme kuvan puolestasi Miobellan ig-syötteessä tai stoorissa.

 

Arvonta suoritetaan vuoden lopussa 31.12.2021 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin Direct -viestillä. Voitto on perhekohtainen, eli voiton voi käyttää myös esimerkiksi sisaruksen tai vanhemman mekkoon. Voitto on voimassa yhden (1) vuoden arvontapäivästä. Huomioithan, että profiilisi täytyy olla julkinen, jotta voit osallistua jakamalla oman kuvasi. Jos et halua tiliäsi julkiseksi, voit lähettää kuvasi meille Direct viestillä, niin jaamme sen tarinoihimme puolestasi.