top of page

Toimitusehdot

LÄHETYKSEN HINNAT JA AIKA:

- Nouto postista, postipaketti hinta 7,90€, toimitusaika 4-7 arkipäivää.

- Nouto Myymälästä Päivölänkatu 40, Seinäjoki, maksuton, noutoaika 1-7 vrk.

Jos lähetystä ei ole noudettu postista ja se palautuu takaisin meille, laskutamme asiakkaalta lähetys- ja palautuskulut yhteensä 15-22€.

 

TILAUSTEN MAKSUTAVAT:

- Pankki- tai luottokortti

- PayPal

- Nouto myymälästä Seinäjoelta, maksetaan käteisellä tai pankki-/luottokortilla noudettaessa

 

VAIHTO:

Jos koko on väärä tai tuote ei istu toivotulla tavalla, voit vaihtaa sen toiseen kokoon tai eri malliin. Tee uusi tilaus verkkokaupassa, jos haluat vaihtaa. Asiakas maksaa lähetyskulut postiin.  Lisätietoja vaihdosta on lähetyksen mukana tulevassa toimituskuitissa.

 

PALAUTUS:

Jos et halua vaihtaa toiseen tuotteeseen, voit palauttaa tuotteen/tuotteet 14 vrk:n sisällä sen vastaanottamisesta. Asiakas maksaa postiin palauttamisesta aiheutuvat kulut. Kun lähetys on palautunut meille, hyvitämme tilillesi palautuneen tuotteen hinnan, mutta ei lähetyskuluja. Jos olet tilannut useamman tuotteen ja palautat niistä osan, hyvitämme palautuneiden tuotteiden hinnan. Lisätietoja palautuksesta on lähetyksen mukana tulevassa toimituskuitissa.

Vaihtoehtoisesti voit palauttaa tuotteet maksutta 14 vrk:n aikana myymäläämme Seinäjoelle os. Päivölänkatu 40.  

 

LISÄTIETOJA TUOTTEEN PALAUTTAMISESTA TAI VAIHDOSTA:

Palautus tai vaihto on tehtävä 14 PÄIVÄN KULUESSA tuotteen vastaanottamisesta. Palautetun/vaihdettavan tuotteen tulee aina olla käyttämätön. Palauta tuote samassa laatikossa/pussissa, missä olet sen vastaanottanut ja teippaa lähetys huolellisesti kiinni palautusta varten. Liitä lähetykseen mukaan palautustiedot, miksi palautat tuotteen tai miksi haluat vaihtaa sen johonkin toiseen. Koon vaihdon yhteydessä kysymme ympärysmittoja, ellet ole niitä aiemmin antanut. Toivomme, että palautat tai ilmoitat palautuksesta/vaihdosta mahdollisimman nopeasti, koska joku muu saattaa odottaa samaa tuotetta tai kokoa.  Muista pyytää postilta kuitti palautuksestasi. Tällöin lähetys on postin vastuulla mahdollisen katoamisen sattuessa. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

 

ALAIKÄISEN TILAUS JA RIITATILANTEET:

Alle 18-vuotiaan tilaajan on saatava huoltajan hyväksyntä tilaukselle.

Mahdollisissa riitatilanteista ostajan ja myyjän kanssa asia voidaan saattaa kuluttajariitalautakuntaan, jossa kuluttajaoikeuteen erikoistuneet asiantuntijat ratkaisevat asian.


YHTEYDENOTTO:

Tilauksiin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä:
- Sähköpostilla: myynti@miobella.fi
- Puhelimella: 0405138822/ Marjo

Koska en valitettavasti myymälässä aina pysty vastaamaan puhelimeen, tekstiviestit tai sähköposti ovat suositeltavin ja nopein tapa ottaa yhteyttä!

bottom of page