top of page

Usein kysyttyä

vintage-4288124_1280.png

Löytyvätkö kaikki liikkeen mekot kuvagalleriasta?

- Ei. Vain pieni osa myymälämme tuotteista on nähtävillä verkkosivuilla. Mikäli haluat nähdä lisää kuvia myymälämme tarjonnasta, kannattaa tarkistaa instamme @miobellaseinajoki

Mitä mekkonne maksavat?

- Rippimekkojen ja muiden lyhyiden mekkojen hinnat liikkuvat pääosin 129€-289€ välillä, mutta joitain mekkoja löytyy myös väliltä 49€-99€.

Pitkien iltapukujen hinnat liikkuvat keskimäärin 169€-229€ välillä, mutta löytyy edullisempia ja kalliimpiakin vaihtoehtoja.

Vanhojentanssimekot maksavat yleensä noin 249-499€, mutta niitäkin meiltä löytyy jopa alle 100€ hinnalla. 

Onko teillä vuokrausta?

- Kyllä, kaikkia myymälästämme löytyviä juhlamekkoja voi myös vuokrata. Mekon vuokrahinta riippuu mekon ostohinnasta, vuokrahinnat alkaen 100€. Vanhojentanssimekkojen vuokrauksia otamme vuosittain vastaan rajoitetun määrän, joten tulethan vuokraamaan omasi ajoissa! 

Löytyykö teiltä hääpukuja tai miesten pukuja?

- Virallisesti emme ole hääpukuliike, mutta monet muuta kuin valkoista pukua etsivät morsiamet ovat löytäneet meiltä itselleen värillisen hääpuvun. Muutamista vanhojentanssipuvuista ja iltapuvuista on toki mahdollista saada valkoista tilaamalla, ja valikoimassamme saattaa löytyä joitain valkoisia mekkoja myös suoraan rekistä. 

- Kesän 2024 aikana aloitamme miesten frakkien vuokrauksen vanhojentansseihin ja muihin juhlaviin tilaisuuksiin. Kysy lisää tai tule käymään myymälässämme!

Mitä kokoja teiltä löytyy?

- Pääosin valikoimamme koostuu mekoista kokonumeroissa 30-52, mutta tilaustuotteitamme on mahdollista tilata myös pienemmissä ja isommissa kokonumeroissa.

Tarvitseeko sovitukseen varata aikaa?

- Ei tarvitse. Meille voit tulla sovittamaan mekkoja milloin vain myymälän aukioloaikoina.

 

Voinko palauttaa/vaihtaa ostamani tuotteen?

- Kivijalkamyymälästämme myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

 

Millainen ompelupalvelu myymälästänne löytyy?

- Toimimme yhteistyössä Ompelimo Suhosen kanssa. Ompelimon tilat löytyvät Miobellan kanssa samasta rakennuksesta. Kulku ompelimoon sisäpihalta, uuden TOOLS-myymälän puoleiselta sivulta. Yhteystiedot ja ajanvarauskalenteri löytyvät osoitteesta: www.ompelimosuhonen.fi

Ompelumuutokset maksetaan aina erikseen.

bottom of page