top of page

Usein kysyttyjä kysymyksiä

vintage-4288124_1280.png

Löytyvätkö kaikki liikkeen tuotteet kuvagalleriasta?

- Ei. Vain pieni osa myymälämme tuotteista on nähtävillä verkkosivuilla. Mikäli haluat nähdä lisää kuvia myymälämme tarjonnasta, kannattaa tarkistaa instagramimme @miobellaseinajoki

Mitä mekkonne maksavat?

- Rippimekkojen ja muiden lyhyiden mekkojen hinnat liikkuvat suurilta osin 149€-289€ välillä, mutta joitain mekkoja löytyy myös väliltä 49€-139€.

Pitkien iltapukujen hinnat liikkuvat keskimäärin 169€-229€ välillä, mutta löytyy edullisempia ja kalliimpiakin vaihtoehtoja.

Vanhojentanssimekot maksavat yleensä noin 250-499€, mutta niitäkin meiltä löytyy jopa alle 100€ hinnalla. 

Onko teillä vuokrausta?

- Kyllä, kaikkia myymälästämme löytyviä juhlamekkoja voi myös vuokrata. Mekon vuokrahinta riippuu mekon ostohinnasta, hinnat alkaen 130€. Vanhojentanssimekkojen vuokrauksia otamme vuosittain vastaan rajoitetun määrän, joten tulethan vuokraamaan omasi ajoissa!

Myyttekö kahta samanlaista mekkoa samaan lukioon?

- Emme myy. Yritämme pitää huolen, ettei kahta identtistä mekkoa päätyisi samaan lukioon, ainakaan meidän myymälästämme myytynä.

Kahta samannimistä mekkoa samassa värissä voi päätyä samaan lukioon vain niin, että toista mekkoa on muutettu erilaiseksi esimerkiksi vaihtamalla vetoketjun avoimeen nyöritykseen ja lisäämällä mekkoon kimallevyön.

Mitä kokoja teiltä löytyy?

- Pääosin valikoimamme koostuu mekoista kokonumeroissa 30-52, mutta tilaustuotteitamme on mahdollista tilata myös pienemmissä ja isommissa kokonumeroissa. Tällöin suosittelemme käymään myymälässämme ottamassa mitat ennen tilausta.

Tarvitseeko sovitukseen varata aikaa?

- Ei tarvitse. Meille voit tulla sovittelemaan mekkoja milloin vain myymälän aukioloaikoina. Suosittelemme kuitenkin ajanvarausta, koska silloin pääset sovittamaan ilman jonottamista. 

Täältä löydät ajanvarauskalenterimme: http://www.miobella.fi/ajanvaraus

Millainen ompelupalvelu myymälästänne löytyy?

- Toimimme yhteistyössä Ompelimo Suhosen kanssa. Ompelimo sijaitsee samassa rakennuksessa Miobellan naapurissa. Yhteystiedot ja ajanvarauskalenteri löytyvät osoitteesta: www.ompelimosuhonen.fi

Ompelumuutokset maksetaan aina erikseen.

bottom of page