Usein kysyttyjä kysymyksiä

vintage-4288124_1280.png

Löytyvätkö kaikki liikkeen tuotteet nettikaupasta?

- Ei. Vain pieni osa myymälämme tuotteista on ostettavissa nettikaupasta. Mikäli haluat nähdä lisää kuvia myymälämme tarjonnasta, kannattaa tarkistaa instagramimme @miobellaseinajoki

Onko teillä vuokrausta?

- Kyllä, kaikkia juhlamekkojamme voi vuokrata tai ostaa. Mekon vuokrahinta riippuu täysin mekon ostohinnasta. Juhlamekkojen alin vuokrahinta on 130€. 

Myyttekö kahta samanlaista mekkoa samaan lukioon?

- Emme myy. Yritämme pitää huolen, ettei kahta täysin samanlaista mekkoa päätyisi samaan lukioon, ainakaan meidän myymälästämme myytynä.

Kahta samannimistä mekkoa samassa värissä voi päätyä samaan lukioon vain niin, että toista mekkoa on muutettu eri näköiseksi esimerkiksi vaihtamalla vetoketjun avoimeen nyöritykseen ja lisäämällä mekkoon kimallevyön.

Mitä kokoja teiltä löytyy?

- Pääosin valikoimamme koostuu mekoista kokonumeroissa 30-50, mutta tilaustuotteitamme on mahdollista tilata myös isommissa kokonumeroissa. Tällöin suosittelemme käymään myymälässämme ottamassa mitat ennen tilausta.

Tarvitseeko sovitukseen varata aikaa?

- Ei. Meille voit tulla sovittelemaan mekkoja milloin vain myymälän aukioloaikoina. Jos kuitenkin haluat varata ajan aukioloaikojen ulkopuolelle, se onnistuu. 

Täältä löydät ajanvarauskalenterimme: http://www.miobella.fi/ajanvaraus

Millainen ompelupalvelu myymälästänne löytyy?

- Ompelupalvelumme tekee muutoksia mekkoihin, joka takaa mekon täydellisen istuvuuden asiakkaalle. Pitkien juhlamekkojen ja tanssiaismekkojen lyhennykset kuuluvat palveluihimme. Lyhennysten lisäksi juhlamekot tarvitsevat usein olanlyhennyksiä ja muotolaskoksia. Teemme muutoksia vain Miobellasta ostettuihin mekkoihin.

Teettekö mekkoja mittatilauksena?

- Kyllä. Valmistamme mekkoja myös alusta asti asiakkaan mitoille, mutta toistaiseksi vain omilla, valmiilla kaavoillamme. Kaavoja voi yhdistellä, eli voit valita toisesta mekkokaavasta esimerkiksi pääntien/etuosan ja toisesta kaavasta haluamasi kiinnityksen/takaosan. Mittatilauksena valmistettavia mekkomalleja ja kangasvaihtoehtoja voit tulla katsomaan myymäläämme.