Usein kysyttyjä kysymyksiä

vintage-4288124_1280.png

Löytyvätkö kaikki liikkeen tuotteet nettikaupasta?

- Ei. Vain pieni osa myymälämme tuotteista on ostettavissa nettikaupasta. Mikäli haluat nähdä lisää kuvia myymälämme tarjonnasta, kannattaa tarkistaa instagramimme @miobellaseinajoki

Onko teillä vuokrausta?

- Kyllä, kaikkia juhlamekkojamme voi vuokrata tai ostaa. Vanhojentanssimekkojen ja muiden pitkien juhlamekkojen alin vuokrahinta on 180€ ja lyhyiden juhlamekkojen alin vuokrahinta on 138€. 

Myyttekö kahta samanlaista mekkoa samaan lukioon?

- Emme myy. Yritämme pitää huolen, ettei kahta täysin samanlaista mekkoa päätyisi samaan lukioon, ainakaan meidän myymälästämme myytynä.

Mitä kokoja teiltä löytyy?

- Pääosin valikoimamme koostuu mekoista kokonumeroissa 30-48, mutta tilaustuotteitamme on mahdollista tilata myös isommissa kokonumeroissa. Tällöin suosittelemme käymään myymälässämme ottamassa mitat ennen tilausta.

Löytyykö teiltä merkkimekkoja?

- Kyllä, meiltä löytyy myös muutamien tunnettujen valmistajien rippimekkoja ja tanssiaismekkoja. Merkkimekkojamme myymme ainoastaan kivijalkaliikkeessämme Seinäjoella.

Tarvitseeko sovitukseen varata aikaa?

- Ei. Meille voit tulla sovittelemaan mekkoja milloin vain myymälän aukioloaikoina. Jos kuitenkin haluat varata ajan aukioloaikojen ulkopuolelle, se onnistuu. 

Täältä löydät ajanvarauskalenterimme: http://www.miobella.fi/ajanvaraus

Millainen ompelupalvelu myymälästänne löytyy?

- Ompelupalvelumme tekee muutoksia mekkoihin, joka takaa mekon täydellisen istuvuuden asiakkaalle. Pitkien juhlamekkojen ja tanssiaismekkojen lyhennykset kuuluvat palveluihimme. Teemme muutoksia vain Miobellasta ostettuihin mekkoihin.