Usein kysyttyjä kysymyksiä

Löytyvätkö kaikki liikkeen tuotteet nettikaupasta?

- Ei. Vain pieni osa myymälämme tuotteista on ostettavissa nettikaupasta. Kuvagalleriassa on muutama esimerkki muista tuotteistamme.

Onko teillä vuokrausta?

- Kyllä. Yli 300€ maksavat vanhojentanssimekot ja yli 230€ maksavat lyhyet mekot ovat vuokrattavissa. Vuokraamme vain myymälästämme valmiiksi löytyviä mekkoja.

Myyttekö kahta samanlaista mekkoa samaan lukioon?

- Emme myy. Yritämme pitää huolen, ettei kahta täysin samanlaista mekkoa päätyisi samaan lukioon, ainakaan meidän myymälästämme myytynä.

Mitä kokoja teiltä löytyy?

- Pääosin valikoimamme koostuu mekoista kokonumeroissa 28-46, mutta tilaustuotteitamme on mahdollista tilata myös isommissa kokonumeroissa. Tällöin suosittelemme käymään myymälässämme ottamassa mitat ennen tilausta.

Löytyykö teiltä merkkimekkoja?

- Kyllä, meiltä löytyy myös muutamien tunnettujen valmistajien rippimekkoja ja tanssiaismekkoja. Merkkimekkojamme myymme ainoastaan kivijalkaliikkeessämme Seinäjoella.

Mitä tarkoittaa "tilaustuote"?

- Tilaustuote tarkoittaa sitä, että kyseistä mekkoa ei ole valmiina saatavilla haluamassasi koossa tai värissä. Tällöin tilaamme tuotteen sinun mitoillasi ja värilläsi.

Suosittelemme käymään myymälässämme tilaamassa tuotteen, jotta saamme tarkat mitat. Myymälästämme löytyy myös tarkempi värikartta.

Jos haluat tilata tuotteen suoraan nettikaupasta, etkä ole varma koostasi, mittaa

rinnan- ja vyötärönympäryksesi ja lisää ne viestikenttään tilauksen yhteydessä. 

Tilaustuotteiden tilaamiseen kannattaa varata aikaa 4-6 viikkoa.  

Tarvitseeko sovitukseen varata aikaa?

- Ei. Meille voit tulla sovittelemaan mekkoja milloin vain myymälän aukioloaikoina. Jos kuitenkin haluat varata ajan aukioloaikojen ulkopuolelle, se onnistuu. 

Täältä löydät ajanvarauskalenterimme: http://www.marjoxs.fi/ajanvaraus

Millainen ompelupalvelu myymälästänne löytyy?

- Ompelupalvelumme tekee muutoksia mekkoihin, joka takaa mekon täydellisen istuvuuden asiakkaalle. Pitkien juhlamekkojen ja tanssiaismekkojen lyhennykset kuuluvat palveluihimme. Teemme muutoksia vain Miobellasta ostettuihin mekkoihin.

© 2020 by Roosa Talso

Miobellan verkkosivulta löytyvien kuvien

käyttö ilman lupaa on ehdottomasti kielletty.

0