top of page

Usein kysyttyjä kysymyksiä

vintage-4288124_1280.png

Löytyvätkö kaikki liikkeen tuotteet kuvagalleriasta?

- Ei. Vain pieni osa myymälämme tuotteista on nähtävillä verkkosivuilla. Mikäli haluat nähdä lisää kuvia myymälämme tarjonnasta, kannattaa tarkistaa instagramimme @miobellaseinajoki

Mitä mekkonne maksavat?

- Rippimekkojen ja muiden lyhyiden mekkojen hinnat liikkuvat suurilta osin 149€-289€ välillä, mutta joitain mekkoja löytyy myös väliltä 49€-139€.

Pitkien iltapukujen hinnat liikkuvat keskimäärin 169€-229€ välillä, mutta löytyy edullisempia ja kalliimpiakin vaihtoehtoja.

Vanhojentanssimekot maksavat yleensä noin 300-400€, mutta niitäkin meiltä löytyy jopa alle 100€ hinnalla. 

Onko teillä vuokrausta?

- Kyllä, kaikkia juhlamekkojamme voi vuokrata tai ostaa. Mekon vuokrahinta riippuu täysin mekon ostohinnasta. Juhlamekkojen alin vuokrahinta on 130€. Vanhojentanssimekkojen vuokrauksia otamme vastaan rajoitetun määrän, joten tulethan vuokraamaan omasi ajoissa!

Myyttekö kahta samanlaista mekkoa samaan lukioon?

- Emme myy. Yritämme pitää huolen, ettei kahta täysin samanlaista mekkoa päätyisi samaan lukioon, ainakaan meidän myymälästämme myytynä.

Kahta samannimistä mekkoa samassa värissä voi päätyä samaan lukioon vain niin, että toista mekkoa on muutettu erilaiseksi esimerkiksi vaihtamalla vetoketjun avoimeen nyöritykseen ja lisäämällä mekkoon kimallevyön.

Mitä kokoja teiltä löytyy?

- Pääosin valikoimamme koostuu mekoista kokonumeroissa 30-52, mutta tilaustuotteitamme on mahdollista tilata myös isommissa kokonumeroissa. Tällöin suosittelemme käymään myymälässämme ottamassa mitat ennen tilausta.

Tarvitseeko sovitukseen varata aikaa?

- Ei tarvitse. Meille voit tulla sovittelemaan mekkoja milloin vain myymälän aukioloaikoina. Suosittelemme kuitenkin ajanvarausta, koska silloin voimme palvella Sinua paremmin ja pääset sovittamaan ilman jonottamista. 

Täältä löydät ajanvarauskalenterimme: http://www.miobella.fi/ajanvaraus

Millainen ompelupalvelu myymälästänne löytyy?

- Ompelupalvelumme tekee muutoksia mekkoihin, joka takaa mekon täydellisen istuvuuden asiakkaalle. Pitkien juhlamekkojen ja tanssiaismekkojen lyhennykset kuuluvat palveluihimme. Lyhennysten lisäksi juhlamekot tarvitsevat usein olkainten lyhentämistä ja muotolaskoksia. Tällä hetkellä teemme muutoksia vain Miobellasta ostettuihin mekkoihin. Ompelumuutokset maksetaan aina erikseen.

Teettekö mekkoja mittatilauksena?

- Kyllä. Valmistamme mekkoja myös alusta asti asiakkaan mitoille, mutta toistaiseksi vain omilla, valmiilla kaavoillamme. Kaavoja voi yhdistellä, eli voit valita toisesta mekkokaavasta esimerkiksi pääntien/etuosan ja toisesta kaavasta haluamasi kiinnityksen/takaosan. Mittatilauksena valmistettavia mekkomalleja ja kangasvaihtoehtoja voit tulla katsomaan myymäläämme.

bottom of page